2007-11-30

Öh, tuota, mistä olikaan kyse?

Viime viikolla meillä oli luentoja jostain "tutkivasta kirjoittamisesta" ja sen sellaisesta. Se ensimmäinen luennoitsija oli varmaan ihan psykoosissa. Se oli ihan sekaisin, hihitteli kuin tyttö, ja joka toinen sen käyttämistä sanoista olisi tarvinnut tarkistaa sivistyssanakirjasta, koska minä nyt vain en hallitse sellaisia sanoja. Niin ja siis se oli iso ja raavas mies. Ja joku herra-isoherra. Ja ei, en oppinut mitään. Enkä tajunnut mitään. Elämäni turhin päivä. Miksi vitussa olen lähteny korkeakouluun opiskelemaan?

Sitten oli luennoimassa joku akka. En tiedä myöskään mistä se puhui. Lähdin kesken luennon pois. En kyennyt olemaan siellä. Opinnäytetyöni ei ole edenneyt piiruakaan :D Näiden luentojen jälkeen en ole piiruakaan lähempänä ymmärtämystä siitä, mitä minun tulisi tehdä :D Pusui :)

Viime viikolla emme tavannee oman ohjausryhmäni kanssa ollenkaan. ohjaajilta vaan tuli infoa, että "tavataan 29.11.2007". No kyselin sitten, että missä ja milloin. Eipä tullut vastausta. Tänä aamuna, koitin vielä kipeästi hakea tietoa, mutta jouduin luovuttamaan ja lähtemään töihin. Ja myöhästyinkin vielä. Illalla kun pääsin kotiin, tarkistin sähköpostit ja kyllävain, muutama minuutti ennen yhdeksää oli tullut sähköpostia, että "tapaaminen siellä ja siellä siihen ja siihen aikaan". Ja sitten myöhemmin päivällä toinen viesti "tapaaminen peruutettu". HAH HAH. No, minä tein töistä lähitessä (12 aikaan) apujoukkojen (kiitos) avulla päätöksen olla menemättä sinne perkeleen koululle arpomaan, että tapahtuuko jotain vai ei. Onneksi! Laitoin sitten vaan palautetta menemään niille maikoille. Perkele kun pistää vihaksi tuollainen ajattelemattomuus. Kyllä se info pitäisi olla saatavilla vähintään vuorokausi ennen tapaamista.

Niin, opinnäytetyö on vielä samassa vaiheessa kuin.. 4 viikkoa sitten :D Mitään ei ole tehty.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oho. Olisit kysyny multa mikä on rasterikartta. En mä olis kuitenkaan tienny ;) Mutta onhan meille toki jo vuosi puhuttu rasteri- ja vektorikartoista. Sisältyy koulutukseen. Rasterikartta on se mihin voi sisällyttää tietoa tosi paljon pieneen tilaan.. kai. Mut ei oo niin tarkka ku vektori. Ohho. Nyt alan taas tekemään omiani..

Suvi kirjoitti...

Kommentti! En ole edes huomannut tällästä :) Jee!